Jeg har stor tro på kroppens evne til å helbrede seg selv. Ved hjelp av ulike teknikker innenfor helende terapi så støtter vi kroppens egen livsprosess og balanse. Med noen få års unntak, har jeg selv arbeidet med selvutvikling i snart 30 år, og er overbevist om at det å forløse gamle følelser som sitter fast i kroppen og som gjør at vi ikke fullt ut er oss selv, er av største betydning.

Fra midten av januar 2024 er jeg åpen for å ta imot litt klienter  i heling terapi. 

Jeg er utdannet rebirther og vil derfor bruke mye den dype pusten for de som ønsker en dyp behandling.  Jeg har også tatt en to års utdannelse i konstellasjonsarbeid.  Jeg har hjemme kontor for å gi en rolig og avslappende atmosfære for mine klienter.
Energiarbeid kan bidra til å styrke og harmonisere kroppens livsenergi, og dermed fremme en sunn og balansert hverdag.

I tillegg jobber jeg aktivt med Forever Living aloe vera produkter som er basert på økologisk dyrkede planter, og tilbyr dermed en naturlig tilnærming til god helse og velvære. 

Kontakt meg gjerne for mere info. Aloe vera produkter kan bestilles direkte fra hjemmesiden (du finner linken under aloe vera produkter), eller ved å kontakte meg for spørsmål/ bestilling. Du kan også komme innom meg på hjemmekontoret og hente. Jeg kjører ut produkter en gang i uken.