WORKSHOP

Neste Workshop lørdag 1. juni kl 10 - 16

Har du, som mange andre, et ønske om å komme videre i livet, men opplever det som vanskelig, eller at du rett og slett står fast?

Eller er du der du skal være?

Hva med stress?

Vanskelig å sortere stresset? 

Hva med relasjoner innad i familien? kollegaer ?

Uansett hva du "bærer på", hva med å finne et hvorfor, for så å gi plass til en indre varig ro?

Eller er du bare nysgjerrig på hvordan denne metoden som Kenneth bruker fungerer? 

Det er en fantastisk spennende måte å jobbe på.

SÅ: Velkommen til nytt Workshop med Kenneth Falch Bakken Sted: Stubbeløkkveien 105, 1538 Moss.

 Du kan komme til workshopen for å se hva dette dreier seg om, hvordan det fungerer uten å ta del i egen oppstilling. Vi skal gjøre praktiske øvelser hvor deltakerne får anledning til å være med uten å blottlegge seg. Kenneth er mental terapeut med fordypning i barndoms traumer blant voksne. 

Workshopen passer for alle. Påmelding til meg eller til Kenneth på tlf. 91708301

Pris: Kr. 800,- uten egen oppstilling/tema. Kr. 1500,- m/ eget tema/oppstilling. Inkl. lunsj, kaffe/te/frukt. P.s. Denne gangen er du som fullt betalende mulighet til å ta med en gjest uten at det koster han/hun noe. (gratis gjest) 

HUSK, vi har alle "taushetsplikt."oppstilling.
Her kan du lese litt om kursholder:

Kenneth Falch Bakken jobber til daglig som selvstendig ambulerende mentalterapeut. Han jobber mest med mennesker med psykiske vansker og utfordringer.Han beskriver seg selv som hjelper og veileder. Han har jobbet med dette på fulltid i 15 år, hvorav kurs og foredragsholder i 8 år og generelt med terapi og veiledning i snart 20 år. Han arbeider utifra posisjon som likeverdig og setter den frie vilje som vår største ressurs. Han jobber med en innstilling om at alle har de redskapene de trenger, men er ofte forhindret fra å bruke seg selv fullt ut. Han går derfor ut i fra at å låse opp ressurser, utvide perspektivene og hjelpe personer til egne redskaper, er løsningen på dette, og han vil demonstrere mere om det.