Vi har flere workshop i året, med ulike tema.
Har du tema ønske så tips oss gjerne.  

Neste WORKSHOP dato kommer.


Her kan du lese litt om kursholder:

Kenneth Falch Bakken jobber til daglig som selvstendig ambulerende mentalterapeut. Han jobber mest med mennesker med psykiske vansker og utfordringer.Han beskriver seg selv som hjelper og veileder. Han har jobbet med dette på fulltid i 15 år, hvorav kurs og foredragsholder i 8 år og generelt med terapi og veiledning i snart 20 år. Han arbeider utifra posisjon som likeverdig og setter den frie vilje som vår største ressurs. Han jobber med en innstilling om at alle har de redskapene de trenger, men er ofte forhindret fra å bruke seg selv fullt ut. Han går derfor ut i fra at å låse opp ressurser, utvide perspektivene og hjelpe personer til egne redskaper, er løsningen på dette, og han vil demonstrere mere om det.LikerKommenter

Workshop  10.febr.

Har du, som mange andre, et ønske om å komme videre i livet, men opplever det som vanskelig, eller at du rett og slett står fast?Eller er du der du skal være? TEMAET på neste workshop er:

OM Å KOMME SEG VIDERE

Velkommen til nytt Workshop med Kenneth Falch Bakken

Sted: Framnes Fritidssenter, Strandpromenaden 95, Jeløy
Du kan komme til workshopen for å se hva dette dreier seg om, hvordan det fungerer uten å ta del i egen oppstilling.Vi skal gjøre praktiske øvelser hvor deltakerne får anledning til å være med uten å blottlegge seg. Kenneth er mental terapeut med fordypning i barndoms traumer blant voksne.

Workshopen passer for alle.

Påmelding til meg eller til Kenneth på tlf. 91708301

Pris: Kr. 800,- uten egen oppstilling/tema.

         Kr. 1500,- m/ eget tema/oppstilling.

          Inkl. lunsj, kaffe/te/frukt.

HUSK, vi har alle "taushetsplikt."